perjantai 18. huhtikuuta 2014

Myrskyisät treenit

Ollaan vaan olla möllötelty viimeiset 1,5 viikkoa tokotouhujen osalta. Ihan tarkoituksellisesti oikeastaan. Ollaan keskitytty mukavaan yhdessäoloon ja leikkimiseen yhdessä.
Eilen sitten jälleen aktivoiduttiin ja voi hitsinpimpulat että oli hauskaa. Edes tuolla myrskyssä lentävät kuivat lehdet, joita Goran täytyy saada aina "vapaa-ajallaan" jahdata, ei vieneet pennun huomiota pois minusta.
Kontaktia, istumista, maahanmenoa ja luoksetuloa eilisen päivän aikana ehdittiin treenailla.
Kontakti on todella hyvällä mallillaan. Kontakti pidetään liikkeessä ja kun kääntyilen tulee Gora "perässä" ja hakee kontaktia. Palkkaakin jaksetaan odottaa silmiin napittamalla jo hyvä tovi.
Istumiseen ollaan lisätty hiukan kestoa. Istu-> joitakin sekuntteja -> palkka. Maahan Gora menee nopeasti kopsahtaen ja käsiavustetta olen pystynyt häivyttämään jo ihan mukavasti. Ihan parin-kolmen sekunnin kestoa olen tähänkin ottanut mukaan. Varovasti kuitenkin edetään noiden kestojen kanssa, ettei pentunen pääse 1. kyllästymään ja 2. nousemaan omin lupinensa. Luoksetulossa edelleen hion tiivistä ja suoraa eteentuloa. Kovin kovasti ei olla tuota luoksetuloa hinkattukaan :)

Näyttelyseisomistakin ollaan harjoiteltu ja se menee, noh... Sanotaankos niin, että ensimmäistä Match Showta odotellessa, kannattaa tulla paikalle mikäli haluaa piristystä päivään ;)
Vähän siis ollaan hakusessa ja meidän molempien motivaatio siihen touhuun on hiukka hukassa. Täytyy aktivoitua ettei nyt sinne mätsäriin mennä vain pelleilemään :)

Toisilla rokotuksilla käytiin myöskin eilen. "Kaupunkikävely" sujuu jo kuin vanhalta tekijältä, mutta... Suuri mutta :D Ihmiset! Kaikki ihanaakin ihanammat ihmiset, niitä ei vain pysty mitenkään ohittamaan. Eikä edes päästä ohittamaan, kun myöskään ne ihmiset ei pysty ohittamaan meitä. Jokaista tyyppiä Gora menee pyllypyörien vastaan - ja vastaantulijat (suurinosa) on myyty. Meinattiin myöhästyä rokotuksilta, kun mennessä meitä tuli vastaan pieni koulutyttöjen ryhmä... No senhän arvaa kuinka siinä kävi :)

Autossakaan ei tullut enää huono-olo, joten senkin suhteen ollaan voitonpuolella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti