lauantai 3. toukokuuta 2014

Hiljaiseloa

Pihalla ollaan vietetty aikaa paljon, keskimäärin +kahdeksan tuntia päivässä (paitsi nyt viime päivinä, kun ilma on ollut aivan kauhea).  Hemuli ja Gora ei senkään jälkeen haluaisi tulla sisälle ja jos yhtään ulko-ovi aukeaa niin Gora hipsii samantien pihalle pötköttämään.
Hilda taas on siellä missä minäkin, joten se lähtee sisälle vaikka kesken hauskimman leikin, jos se vain huomaa minun sinne menevän.

Gora osaa hakeutua ulkonakin omaan rauhaansa nukkumaan. Ja se nukkuu sitten muuten niin jemmassa ja sikeästi, että sen löytäminen saattaa olla hiukan haasteellista. Sen nimeä saa karjua aikamoisella volyymilla, että herra siihen reagoi.
Yhtenä päivänä Goraa etsittiin melkein tuskastumiseen saakka, kunnes se sitten lopulta seisoi keskellä pihaa  kovasti venytellen. En tiedä missä se oli nukkunut, mutta hyvin näytti uni maistuneen :)

Kovalla ulkoilulla on myös haittapuolensa. Viime maanantain treenit ei ihan menneet niin kuin strömssössä, kun oltiin kokopäivä oltu ulkona. Mitään hillittömiä lenkkejä ei oltu tehty tai muutakaan rasittavaa, ihan vain pääosin tuossa pihassa hengattu. Gora oli nukkunutkin, mutta kyllä se oli illalla niin väsynyt että treeneistä ei kyllä tullut yhtään mitään.

Huomenna täytyy kaivaa trimmipöytä esille ja esittellä se tuolle meidän pikkupörrölle ja jos tarvetta, niin aloittaa "pöytätreenit". Ensi viikolla mennään Marittan luokse trimmiin ja ei haluta saada satikutia pöydällä venkoilusta ;)
Harjaukset on tähän saakka hoidettu rennosti lattialla istuen, koira jalkojenvälissä köllien.

Erkkari jää meiltä nyt tänä vuonna väliin vaikka niin suunnittelin sinne meneväni. Kuin myös Saarijärven näyttely. En ollut osannut lukea kalenteria ja sehän on Tuomon työviikolla. Erkkari viikonloppuna olisi myös PK-leiri joka kovasti paljon kiinnostaisi ja painaa kyllä vaakakupissa erkkaria enemmän. Se olisi vielä sopivasti tuossa naapurissa... Näillä näkymin kuitenkin tuolle viikonlopulle sattuisi myös tokoilua...
Saapa nähdä mihin suuntaan sitä suuntaa, vai suuntaako mihinkään. Todennäköisesti tässä käy samalla tavalla kuin luonnetestiviikonloppuna jota olin odottanut kamera tanassa -> muksu kipeänä joten enpä päässyt sitten lähtemään.
Muita näyttelyitä olen kyllä katsellut "sillä silmällä". Nyt vaan haluaisin saada varmuuden siitä, että mitä nuo minimiehen pallit oikein meinaavat. Toinen elelee ihan omaa elämäänsä. Nyt en ole kyllä hetkeen ronkkinut, että mikä on tilanne tälle hetkellä.
Mätsäriin ollaan joka tapauksessa jo tässä kuussa menossa :)

Lopuksi vielä muutama otos viime viikolta
Hilda sai tennispallon ja ilman sitä ei lähdetä edes lenkille :)

Nyt on muuten hyvät hajut...


Hemulin kanta turhiin pysähdyksiin :)

"Täällä!"

"Mitään en oo kaivanut, en ihan varppina oo!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti