keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Avoluokka korkattuna

Vaikka kirjoitettua ei ole tullut, niin ihan niin laiskoja ei olla kuitenkaan oltu kun saattaisi olettaa.

Kesä on treenattu, treenattu ja treenattu ja elokuussa startattiin avoluokka.

Ensimmäisestä kokeesta saatiin AVO2, 253,5 pistettä herra Goran päättäessä karauttaa esteelle, kun piti merkkiä kiertää. Olin myös unohtanut oman kapulan kotio, niin nouto meni vähän häslingiksi, kun tuota meidän hienostelijaa ällötti ottaa vieras lismakapula suuhunsa. Luokkavoitto kuitenkin ja komeat palkinnot.




Seuraava koe ei mennyt ihan niinkään hyvin. AVO2, 252,5 pistettä. Nouto meni aivan pelleilyksi ja lopulta nollille. Kyseisen kokeen jälkeen ei noudon kanssa ole ollut mitään ongelmia.
Liikkeestä istumisessa jouduin antamaan olkani yli toisen käskyn kun herra jäi seisomaan. Estettä kopsautti toisella etujalallaan.



Ei kahta ilman kolmatta, vai kolmas kerta toden sanoo?
Onneksi jälkimmäinen!!
Kolmas koe menikin sitten ihan OK. Tulos saatiin, vaikka muuten en suoritukseemme olekaan tyytyväinen, Gora ei ollut satasella tekemässä mikä näkyy mm. kokonaisvaikutuksessa.
AVO1 289 pistettä, kp ja palkintopallilla kökötettiin kolmansina. Kaukojen ensimmäisessä istumisessa jouduin antamaan toisen käskyn.


Seuraamiset on ollut kaikissa kokeissa aivan järkyttäviä ja semmoinen tekemisen meininki puuttunut. Tavoite oli saada koulutustunnus tänä vuonna, mutta se jää haaveeksi - jonka toteutumatta jääminen ei kyllä edes harmita. Pääasia, että avoluokka edes korkattiin tänä vuonna. Vähän olen miettinyt, että ehkä parissa kokeessa voisi vielä tälle vuodelle käydä, mutta katsotaan nyt mihinkään en ole vielä ilmoittautunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti