torstai 3. heinäkuuta 2014

Eväsretki Melkuttimilla

Päivällä lähdettiin retkelle ja pikkumusta valikoitui mukaan.
Vaunut oli mukana tuon pikkuveikan vuoksi joten sikaosastolle ei mahtunut kuin yksi koira.

Ensin pysähdyttiin Räyskälään katsastamaan lentsikoita. Räyskälässä on tällä hetkellä purjelennon MM-kisat joten siellä riitti ihmeteltävää niin karvaiselle kuin vähemmän karvaisellekin lapselle.
Gora otti jälleen kaiken kovin lungisti. Huomenna mennään vielä uudelleen lentsikoita ihmettelemään.

Lentsikoitten jälkeen hurautettiin Melkuttimille pienelle kävelylle ja eväsretkelle.

Goralla on tällä hetkellä hihnassa kulkeminen siinä kuosissa, että tuo vähän vajaa 2,5 vuotias tytöntyllerö pystyy sitä taluttamaan. Pariskunta kulkikin etunenässä. Yht`äkkiä puskat alkoivat rytistä ja heilua ja puskosta rymysi reissussa rähjääntynyt nuorimies läheiselle leiripaikalle. Pikkumusta joka yleensä jakaa rakkauttaan kaikille ryysäsi tytön ja tulijan väliin ja seisoi siinä jäykkänä ja koko kehonkieli huusi tulijalle että herra on hyvä eikä tule yhtään lähemmäs tyttöä. Vasta kun kerkesin paikalle ja sanoin Goralle, että tules nyt niin se "heräsi koomastaan" ja laiskasti häntää heilauttaen ilmoitti, että OK mennään vaan.
Erittäin yllättävä reaktio tuolta pörröltä joka tähän saakka on heiluttanut häntäänsä ihan jokaiselle vastaantulijalle ja ottanut kaikki avosylin vastaa. Aikuistumista ilmassa. En ala moista toimintaa vahvistamaan kehumalla, mutta en myöskään kiellä. Niin kauan kun homma pysyy tuossa mittakaavassa, että estää vieraiden lähestymisen lasten luokse silloin kun me aikuiset emme ole aivan metrin päässä niin sopii minulle hyvin. Jos alkaa suuremmassa mittakaavassa esittämään jotain Lopen kingiä tai ei rentoudu kun käsken niin sitten voidaan miettiä asiaa uudelleen ja palauttaa pörrö maanpinalle ja omalle paikalleen.


 Gora osaa rentoutumisen jalon taidon





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti