torstai 24. heinäkuuta 2014

Mustaterrieri, ilmestyskirjan peto?

Ollaan päivittäin käyty muksujen ja Goran kanssa uimassa. Hemuli ja Hilda eivät ole päässeet mukaan, koska uimarannalla on monesti muitakin. Hemulin pillitystä aiheesta "miksi en voi vaan uida",  ei kuuntele vanha Erkkikään ja Hilda on taas sen verran suojeluviettinen etten jaksa olla sitä kokoajan kyttäämässä (tai lähinnä kyttäämässä ettei kukaan tunge sen iholle) tai käskyttämässä pitämään suunsa kiinni. Hilda kun ei tunnu sisäistävän sitä ettei muksuja kukaan varasta tai syö vaikka vieraita ihmisiä niiden vieressä pyöriikin.

Gora onkin viikon aikana kerännyt suuren fanijoukon itselleen. Ihan jokainen joka rannalle on kanssamme samaan aikaan sattunut (noin parikymmentä aikuista + lapset) on ollut täysin koiruuden lumoissa. "Onko se suursnautseri", "Ai se on vielä pentu????", "Onpas kaunis", "Onpas rauhallinen", "Onpas kiltti", "Onpas hyvin käyttäytyvä ikäisekseen" jne jne jne.
Ne jotka tiesivät rodusta mustaterrieri (venäjänmustaterrieri oli kaikille aivan uusi juttu), olivat kovin yllättyneitä siitä kuinka kiltti ja rauhallinen tuo on. Ja oikein lapsiperheeseen uskallettu ottaa tuollainen koira... Mielikuva oli jostain ilmestyskirjan pedosta. Arvaamattomasta ja vihaisesta koirasta, niin kuin kuulin. Surullista, jos kyseinen kuvitelma on vielä yleisestikin vallalla... :(
Yksi perhe laittoi rodun oikein "korvan taakse".

Gora on nauttinut huomiostaan täysin siemauksin. Istahtanut tyytyväisenä kehujan jalan juureen ottamaan vastaan kaikki ansaitsemansa rapsutukset. Siitä olen iloinen, ettei Gora ole vieraiden luokse ryysinyt ominpäin, vaan vasta jos olen antanut luvan niin se on rauhallisesti kälppinyt rapsutuksia hakemaan. Tämä on mahtava ero siihen Pikku-Goraan joka silloin ensimmäisillä hihnalenkeillä yritti pää kolmantena jalkana ryysiä ihan jokaisen tykö. Ja itkuhan siitä tuli jos ei päässyt.

*Lisättäköön tähän nyt vielä, että kyse on yksityisen ihmisen omistamasta rannasta johon koirat ovat tervetulleita. Eli missään yleisellä uimarannalla ei käydä pahennusta herättämässä*Hellettä on pukannut kyllä aivan liikaa meidän makuun. Nyt katselenkin onnellisena, kun taivaalle näyttää kerääntyvän pilviä. Toivottavasti Tikkatieteenlaitoksen ennustukset pitäisivät kerrankin paikkansa ja saataisiin sadetta niskaan.
Onneksi meiltä pääsee makkarista suoraan ulos, olenkin nukkunut ulko-ovi levällään. Mikäli joku haluaa tulla yöllä vieraisille, niin tervetuloa vaan. Kannattanee tilata ambulanssi pihalle valmiiksi. Todennäköisesti meinaat tukehtua limaan kun Hemuli on vuodattanut kuolansa naamallesi jakaessaan miljoonia pusuja ja kädessäsi/jalassasi/persuuksissasi tmv. roikkuu yksi buvve. Ja jos näiden kahden ohi pääset huomaamatta niin vastassa on yksi pirun kiukkuinen eukko joka joutui heräämään kesken uniensa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti