torstai 16. toukokuuta 2013

Pikainen kuvabloggaus

Kevät on jo pitkällä :)


Koiratarhassakin vihertää (vuohenputket) niin nätisti.
Raahasin vanhan kaisloista tmv. punotun sohvanraatomme koiratarhaan  (kuvan oikea alareuna). Mikä onkaan mukavampaa kun istuskella iltaisin (öisin) pihalla, kuunnella pöllöjen huhuilua ja katsoa kun koirat leikkivät. 


Unskilla antibioottikuuri on loppunut ja herra on voimissaan. Niin voimissaan, että tuntui tulevan hulluksi jättimäisessä koirien näyttelyhäkissä jossa joutui suurimman osan ajasta viettämään. Ei tuntunut herraa virkistävän edes asunnossa sisällä loikkiminen, vaan ryskäsi ja rynkytti häkkinsä ovea jatkuvasti.
Niinpä rikoimme ulkoilukieltoa ja lopputulos on tämä:


Toisiinsa totuttaminen suijui täysin ilman ongelmia. Puput samaan tarhaan ja se oli siinä. Ensimmäinen päivä alistettiin astumalla toinen toisiaan, mutta mitään riitoja ei ole ollut missään välissä.
Puput nukkuvat vieretysten, syövät vieretysten ja pesevät toinen toisiaan. JEI! Olin kyllä varautunut pitkään ja vaikeaan totuttamisprojektiin, mutta hyvä ettei tarvinnut.

Neiti Hiltunen sen kun kasvaa ja kehittyy. Säkä on tällä hetkellä hieman  reilu 50cm (kotimittaus ilman hienoa ja virallista säkämittaa) ja Hemuli saa jo tehdä töitä, että pärjää vetoleikeissä pennulle.

 Hemppa parani vesihäännästään 4 vuorokaudessa ja meno on taas entisen mallista...

Söpöläinen

Jo toinen neljä-jalkaa-maassa-samaan- aikaan - kuva pienen ajan sisällä! Mitä Hempalle on tapahtunut??Ei kommentteja:

Lähetä kommentti