lauantai 4. huhtikuuta 2015

Nyt Herätys!!

Ollaan kyllä oltu koko talvi sellaisessa koomassa, että eiköhän olisi aika jo alkaa hiukan aktivoitumaan.

Ilmoitin Goran yhdistyksen joukkotarkkiin Vihtiin, mutta ikävien sattumusten vuoksi päätin perua osallistumisemme kys. paikkaan ja mennään sitten syksymmällä Mevettiin. HUOM! mikäli joku on kiinnostunut joukkokuvauksesta kys. paikkaan niin pistäkää viestiä tulemaan :)

Turkin vetäisin Goralta alas tuossa helmikuun lopussa / maaliskuun alussa, joten ihan äkkiseltään ei olla näyttelyihin menossa. Kesän näyttelyitä on kuitenkin kalenteriin (ja tuonne tapahtumiin) laitettu, joten kunhan Gora on taas edustuskunnossa niin olemme back to the busines.

Meikäläisen niin kovasti iloitsema TOKO valmennuspaikkakin meni aivan mönkään, kun yhdistys meni muuttamaan meidän treeniaikaamme hallissa sellaiseksi, etten olisi päässyt paikalle kuin joskus ja jouluna. Ja nyt vielä kaiken lisäksi yhdistys päätti niin karmivat talkoovelvoitteet kenttää ja hallia käyttäville, että sai jäädä unholaan koko yhdistys. Ei minulla ole vuorotyön + Tuomon vuorotyön, lasten, koirien ja muun sosiaalisen elämän ohella aikaa talkoilla sellaisia tunteja mitä nyt päätettiin.
No onneksi on toinenkin yhdstys jossa voi harrastaa. Toisessa yhdistyksessä alkaakin ohjatut treenit parin viikon päästä. Nyt vaan täytyy talven jäljiltä kunnostautua, että saadaan paketti kasaan ja sitä myöten paikka ryhmästä.

Jotain kummaa Goralle onkin tässä talven aikana tapahtunut! Onko nyhveröstä kasvanut MIES?Ennen treenatessa niin rauhallinen, pehmeä koiruus onkin tulta ja tappuraa (HUOM! mustismittapuulla  ;) )
Palkkautuu patukasta aivan täysin, repii ja hyökkää patukkaan kiinni kuin sika limppuun. Jos jotakin asiaa korjaan, niin ei mene enää "lukkoon" vaan toteaa tyynesti, että "OK, selvä juttu ja nyt jatketaan".
Meillähän on siis ollut aivan jäätävän pitkä treenitauko, joka näemmä minun huonosta omatunnosta huolimatta, onkin ollut tosi positiivinen juttu.
Tästä on hyvä jatkaa kesää kohti. Mietiskelin tuossa viime yönä, että pitäisikö olla niin rohkea, että katson toko kokeen ja ilmoitan meidät sinne?? Treenattua tulisi aivan toiseen tyyliin ja tahtiin kun se selvä tavoite ja deadline on kalenterissa...
Uusiin tokokoeohjeisiin ja -sääntöihinkin olisi tosin varmasti hyvä luoda pari silmäystä.
http://www.kennelliitto.fi/koiraharrastukset/kokeet-ja-kilpailut/tottelevaisuuskoe/tottelevaisuuskokeen-luokat-ja-liikkeet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti