sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Pentunäyttelyssä

Tilasin kyllä täksi päiväksi jotain ihan muuta säätä kuin yli 30 asteen helteet, varjossa. Voin kertoa, että hiukan hikeä pukkasi tönöttää näyttelykehän reunalla. Onneksi teltta vähän lievitti tuskaamme ja Gora sai jopa nukuttua kunnon päikkärit viileällä nurtsilla telta suojissa.
Päätinkin ettei kevythäkki tule enää kuulumaan varustuksiimme, mikäli teltta vain on mahdollista ottaa mukaan. Vaikka häkissä oli kaikki seinät auki niin silti se oli tukahduttavan kuuma. Vielä kun Gora pötkötteli niin kiltisti teltan nurkassa eikä aikonutkaan hipsiä ovesta pihalle, vaikka ovi olikin auki niin mitäpä sillä häkillä tekisikään. Onpahan vähemmän mukana raahattavaa, kun sitä riittää jo ihan muutenkin, mm. vauvan tarvikkeiden muodossa.

Järkyttävästä helteestä huolimatta Gora jaksoi hienosti (ja käyttäytyi mallikelpoisesti!). Tuliaisena oli KP ja ROP. Näyttelyarvostelun voi lukea täältä.
Ryhmäkehää saatiin odottaa 5 tuntia joka oli aivan mahdoton aika. Siellä selvästi jo pentusen (ja minun) askel painoi ja päästiin kotimatkalle pikipäin.
Rankka, mutta hauska päivä. Seuraava koitos näissä merkeissä on 16.8 Valkeakoskella.En ole mikään "pokaalifani", mutta pitihän nyt ensimmäisestä näyttelystä ottaa kunnon muisto lahjakortin sijaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti