perjantai 7. elokuuta 2015

Juoksuaika

Kirjaimellisesti!

Hemuli juoksee kiihkoissaan ympyrää, itkee ja ulvoo. Minä juoksen 237 kertaa päivässä (ja yössä) sanomaan mölyävälle Hemulille, että nyt se lärvi umpeen. Se auttaa, ehkä jopa tunnin.
Nukkuminen on jäänyt melko vähälle minulla ja Hempalla viime öinä.
Goraa ei hetkauta, eikä itketä, eikä liioin Neiti Hiltusta. Hiltunen on kuin mitään erikoista ei olisi meneillään.

Nämä ovat Hildan kolmannet juoksut. Edelliset on menneet hyvin kaikkien osalta. Hemuli on selvästi lutkuttanut Hildan pissoja jos on sellaisen pihalta bongannut, itkeskellyt vähän ja tärppipäivinä vähän enemmän, mutta siinä kaikki.
Nyt kaikki muuttui. Hemuli on aivan sekaisin, ressukka. Itkee, ulvoo, yrittää (ja tulee) ovista ja porteista läpi ja nyt vielä kauhukseni totesin ettei sille ruokakaan maistu.
Jos olisin tämän tiennyt, olisin vienyt Hildan steriloitavaksi jo aikaisemmin. No nyt kun tämä kiima on saatu kunnialla läpi niin pääsee Hiltunen eroon värkeistään.

Nyt vain koitetaan selviytyä. Hilda on eristetty täysin pojista. Pissatukset hoidetaan luonnollisesti eri aikaan ja pojat menevät hoitamaan asioitaan ensin, Uloskin kuljetaan eri ovista ja kuskaan juoksujalkaa Hildan pihan poikki ettei se vain ehdi sinne pissata. Pojat eivät pääse sinne suuntaankaan lenkille, missä Hilda käy. Hempan olen joutunut eristämään kuisti-eteinen-vessa-kylpyhuone-saunaosastolle, koska muuten se yrittää tulla ovista läpi Hildan luokse. Keittiön ja eteisen väliseen oveen värkkäsin sellaisen portin ettei siitä tule läpi edes Hemuli.
Kaipa tämä jotenkin toimii. Ainaki juuri ilokseni huomasin, että Hemuli on nukkumaanmenon jälkeen ollut melko hiljaa. Vähän se kuului itkeskelevän, mutta kun käskin sen hiljaiseksi, niin nyt se nukkuu. Viime yö oli aivan kammottava ja sain nukuttua vain noin 1,5 tuntia Hemulin mölinöiden vuoksi joten parannusta tämä siihen on. Vaikka Hemppa tietenkin haistaa että juoksuinen neito edelleen samassa talossa asustaa, niin helpotusta näyttää tuovan se ettei mitään varsinaista kontaktia saa siihen kuitenkaan otettua. Hyvä niin!

Näillä mennään, pakko mennä.
Jos nyt näyttää ettei tämä tästä mitenkään lutviudu, niin täytyy sitten alkaa miettimään Hemulin lykkäämistä hoitoon. Voi sitä ressua joka sen "kunnian" itselleen saa!

Tyhmästä emännästä kärsii koko perhe (

2 kommenttia:

  1. Minkähänlainen show teillä on tärppipäivien aikaan? o_O
    Ja kyllä täällä yks Hemuli menee muiden joukossa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En uskalla edes kuvitella!

      Tärppipäivät sattuukin varmaan sopivasti juuri ensi viikolle, kun tulette tänne meille. Sittenpähän näet =D

      Poista