perjantai 29. toukokuuta 2015

Pulikoimassa

Tänään käytin Goraa OnnenKoiran uimalassa pulikoimassa. Aika oli varattu kimpassa 4 muun koiran kanssa, joten hintaa ei paljoa jäänyt per kirsu.

Goralle ja kahdelle muulle koiralle oli varattu uittaja, koska ne eivät olleet ennen altaassa uineet.
Uittaja saikin kyllä puskea Goran puoli väkisin altaaseen ja ensimmäiset metrit olivat "APUVA, kuinka täältä pääsee POIS" - räpiköintiä.  Seuraavalla kierroksella G meni altaaseen jo vähän vähemmän puskemalla ja sitä seuraavalla kerralla jo lähes itse. Loppuaika menikin sitten niin, että viskasin tennispallon altaaseen ja Gora singahti perään.
Uintiaikaa oli 30 minuuttia, mutta kyllä siinä ajassa jokainen koiruus sai uida 18 metriä pitkän altaan ees-taas kerran jos toisenkin.
Kotiin lähtiessä käytin Goran pissalla, mutta autolle mennessä G lähtikin itkien vetämään takaisin sisälle :) Tämä taisi olla melkoisen rehellinen palaute reissusta, eli taatusti menemme uudelleen.
Ajatus olisikin, että säännöllisesti alettaisiin käymään uimalassa aina kun luononvedet ovat liian kylmiä uimiseen.

Kyllä oli taas ilo kulkea Goran kanssa. Paikka uusi ja koiran mielestä varmasti todella jännittävä, uudet ihmiset, uudet hajut, vieraita haukkuvia koiria, liukkaat lattiat, mutta niin reippaasti Gora taas käyttäytyi. Tarina olisi ollut aivan toinen jos mukana olisi ollut vaikkapa Hemuli...

Taittaa Pikku-Ukko uida vielä unissaankin, niin kova räpiköinti näyttää jaloissa käyvän =DTämä kuva on otettu vapun tienoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti