keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Kesälomaa pukkaa

Huomenna on viimeiset ohjatut treenit ennen kesälomaa. Mälsää.
Nyt onkin sitten temppu kuinka saan haalittua meille säännöllisesti treeniseuraa, koska meillä ei täällä kotinurkilla ole ensimmäistäkään koirakaveria. Onneksi FB:ssa on parikin ryhmää jossa aktiivisesti tokoilevat huutelevat treenikavereita, joten eiköhän me liitytä seuraan iloiseen.
Paikkistreeneihin käytän hyväkseni kaikki mahdollisuudet Hämeenlinnan linnanpuistoista, koirapuistojen edustoihin ja kauppojen parkkiksiin, missä nyt sitten pyörinkään Goran kanssa. Mutta koemaisiintreeneihin kyllä tarvitsen muitakin.

Uimalassa käytiin taas maanantaina. Nyt ukko olikin jo kuin vanha tekijä ja polski allasta ympäri ihan omatoimisesti. Laskeskelin, että kyllä Gora siellä sellaisen lähes kilometrin ehti uida. Joka on kyllä mielestäni hyvä saavutus tuollaiselle lihaksettomalle kakaralle. Kyllä huomasi allasalueelta poistuttaessa että poika oli väsynyt ja askel painoi. Lämpöisen suihkun alla venyttelin lihakset pikaisesti läpi. Ulos mennessä ja pienen lenkin jälkeen oli herra taas karauttamassa takaisin sisälle. Kotipihassa riehui ihan kun ei missään uimassa olisi käynytkään :D Illalla vielä kunnon venytykset ja hieronta ennen nukkumaan käymistä, ja hyvin nukutti.
Edellisellä kerralla käydessämme Goralla oli seuraavana päivänä paikat hieman kipeänä. Nyt ei sellaisesta ollut tietoa. Tällä kertaa tosin hoidin alku ja loppulämmittelyt ja venyttelyt järkevämmin.

Nyt sitten siirrytäänkin luonnonvesiin uimaan ja vesijuoksemaan.
Heinäkuun alussa käväistään vielä kerran OnnenKoirassa kun Musja sisko tulee meille kyläilemään. Mukaan liittyy tuolloin myös Druzkaya A-pentueesta yksi narttu. Mustisten pool partyt siis luvassa (no on siellä yksi wipukkakin mukana)  :)
Syksyksi/talveksi olen suunnitellut ihan säännöllistä uimavuoroa uimalaan.


Meillä oli perjantaina täällä pieni kahakka :/
Viskelin tuossa pihassa Hemulille ja Hiltuselle palloa, no kyllä Gorakin siinä mukana pyöri mutta ei se koskaan sitä palloa saa kun on auttamattomasti liian hidas ja liian laiska juostakseen sen perässä.
Jostain syystä Gora tällä kertaa olikin niin lähellä palloa, että ennätti sinne samaan aikaan Hemulin kanssa. Ilmeisesti (koirat olivat sen verran kaukana etten pystynyt täysin tarkkaan tilannetta näkemään) Gora vahingossa palloa tavoitellessaan satutti Hemulia jotenkin, koska Hemuli veti Hemulipultiti, eli helvetinmoinen älämölö ja ollaan olevinaan kaamean vihaisia.
Tuolla tavalla se monesti samassa tilanteessa veti Gerollekin  pultit, mutta Gero ei niistä piitannut mitään. Lähinnä Geroa vaikutti huvittavan koko rääpäleen isottelu. No Goraa ei huvittanut ja se päätti antaa samalla mitalla takaisin. Saatananmoisella karjunnalla sai herrat ruotuun. Kaikki muuten ok, mutta Hempalla huulessa reikä. Sitä on nyt ahkerasti Betadinellä huuhdottu ja olen pitänyt reijän auki ettei se ala keräämään sisäänsä töhkää. Hyvältä näyttää eikä haava ole kipeä tai näkyvästi tulehtunut. Poikien välitkin on ihan ennallaan (tosin pallo ym. kiihdyttävät leikit missä on lelu mukana loppuivat nyt poikien kesken tähän).
Hemppa vetää Hildallekin noita samaisia pultteja, mutta ei Hiltunenkaan ole niistä moksiskaan. Hempan heivareissa ei ole kyse itse lelusta/pallosta vaan siitä, että joku on satuttanut sitä raapaisemalla tai näykkäämällä lelua tavoitellessaan korvasta. Korvat on Hempan herkkä kohta ja niihin EI kosketa, mikäli Hempalta kysytään.
Goralla on kyllä ollut ilmassa machoilun meninkiä. Ruokintatilanteessa se saattaa mm. parkkeerata ruokien viereen ja murista Hildalle ja Hemulille jos nämä koittavat tunkea herran mielestä liian lähelle eväitä. Luonnollisesti on juniori saanut säpäkkäät lähdöt eväitä vahtimasta allekirjoittaneen toimesta.
Resurssiaggressiivisuutta on siis ilmassa, joten voi tietenkin olla, että Gora kohahti Hempalle siitä pallostakin...
No näitä resurssiaggreja on tässä talossa nähty joten ei mitään uutta auringon alla. Varovaisuutta kehiin tietyissä tilanteissa ja epätoivoista koulutusta (joka joko auttaa tai ei auta, se jää nähtäväksi) niin hyvä tulee ja voimme jatkaa normielämää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti