lauantai 13. kesäkuuta 2015

Uuden ruoan testausta

Hemuli on  vuoden aikana päässyt koekaniiniksi useampiinkin koiranruoka ja lisäravinne testauksiin.

Nyt päästiin Hopottamaan Golden Eaglen Holistic Farm (ankka ja kalkkuna) pöperöä. Hyvältä vaikuttaa! Vaihdettiin edellisen ruoan loppumisen vuoksi sapuskaa ihan lennosta, ilman vähittäistä totuttamista joka ei yleensä ole Hemulin kohdalla kovin järkevää. Nyt kuitenkin vatsa pysyi kunnossa ja on pysynyt siitä saakka. Viljattomuus, erityisesti maissittomuus on tämän ruoan vahvuus meidän perheessä. Mausta en osaa sanoa mitään, koska Hemuli nyt syö vaikka pieniä kiviä mikäli ne on ruokakuppiin laitettu.
On harvinaista herkkua, että Hempalle löytyy noin täydellisesti sopiva ruoka ihan noin vain. Harmi vain, että säkin hinta (10kg) on noin 70-80€, joka on kyllä minun mittapuullani aivan liikaa. Pelkiltään syötettynä tuota saa mättää, varsinkin runsaasti kuluttavan Hempan kuppiin melkoiset määrät, joten 10kg säkki ei kauaa vanhene. Tosin normaalisti annan koirille päivittäin myös eri lihoja ym. joten napsun kulutuskaan ei ole niin valtaisaa.

Summa summarum, ihan OK ruoka jos kaipaa vijatonta versiota koiransa kuppiin. Hinta hirvittää, joten siksi tämä jää meidän kohdallamme vain tämän yhden säkin kokeiluksi.

http://www.hopottajat.fi/goldeneagle/
http://www.goldeneaglepetfoods.fi/freshmeatEi kommentteja:

Lähetä kommentti