lauantai 3. lokakuuta 2015

TK1

Kolmas - ja viimeinen alokasluokan koe oli tänään. Ykkönen nasahti.
Itse en ole lainkaan tyytyväinen siihen miten koe meni, mutta ykkönen mikä ykkönen.

Tuomarina Ilkka Stén

Paikkamakuusta 10, jouduin antamaan maahan käskyn kahdesti, kun Gora unohtui rakastuneena tuijottamaan liikkuria, eikä ollut kuulolla, no tuomari ei tätä kuullut joten täydet.

Kapulanpito 9. En tiedä mistä lähti piste.

Seuraaminen 8,5 Aivan järkyttävän näköistä touhua!! Alkoi oikein sylettämään koko "seuraaminen", enkä voi käsittää että miten tuomari sai raavittua meille 8,5 pistettä.. Toisaalta pidän kyllä riman meille ehkä vähän liiankin korkeana, joten kenties ulkopuolisten silmiin se ei sitten ollut niin kamalan näköistä...??

Liikkeestä maahan 9 . En tiedä mistä rokotti pisteen. Seuraaminen oli  hienoa ja meni maahan välittömästi käskystä kuin myös nousi hypähtäen takaisin pa:han. Varmaan olisi sitten voinut tuomarin mielestä  mennä kopsahtaen maahan??  En tiedä.

Luoksetulo 10.

Kauko-ohjaus 10. Ennemmin olisin tästä antanut 9 ja jäävästä 10 )

Sitten se pirun hyppy! Zero points. Taas! Lähti esteelle ja oli jo hyppäämässä, kun kas vain, päättikin kiertää. Herran täytyi oikein jarruttaa ja sinkauttaa itsensä esteen ohi ettei vain vahingossakaan joutunut hyppäämään. En tajua. On nyt viimeisissä treeneissä hypännyt mukisematta ja puhtaita hyppyjä, joten miksi sitten kokeissa ei??
Kai se täytyy varuiksi käyttää kopeloitavana, ettei hyppäämättömyys vain johdu mistään jumeista tmv. ja sitten jos/kun ei johdu, niin ottaa hyppyhommelissa vähän takapakkia ja palata perusteisiin, että saadaan ukosta varma hyppijä.

Kokonaisvaikutus 9

169,5 pistettä / alo1 / TK1

Nyt alkoi sitten koetauko. Avoluokan liikkeet on vielä levällään ja olen antanut meille huhtikuuhun saakka aikaa laittaa paketti kasaan. Eli keväällä sitten avoluokan ykkösiä metsästämään.

2 kommenttia: