torstai 13. maaliskuuta 2014

Kevät! Ainakin vielä tämän päivän...

Mustarastas laulaa iltaisin, Töyhtöhyypät ovat saapuneet ja pihatien varrella olevassa muurahaispesässä käy jo vilske, miten murkku-ressukoiden käy, jos viikonlopuksi tulee jopa 20 senttiä lunta ja kovat pakkaset :(
Haravat odottavat käyttäjäänsä ja kanitarha huutaa kevätsiivousta.
Illalla on aika kaivaa juoksulenkkarit esiin ja pyyhkiä niistä pölyt, valjastaa Hilda juoksuvyön eteen ja lähteä opastamaan neitiä canicrossin ihmeelliseen maailmaan. Mitähän siitäkin taas oikein tulee ;D

Tänään päätin kuitenkin unohtaa siivoukset ja istahtaa keskelle (helkkarin märkää ja kuraista) pihaa ja kokeilla uudelleen sillä uudella putkella kuvaamista.
Ollos hyvä:Goran ja kevään tulon myötä on kunnon tottiskärpänen taas päässyt puremaan. Tämän on saanut tuntea nahoissaan jopa meidän luonnonlapsi Hemppa :) Joka päivä olen kahden pörrön lisäksi pitänyt treenituokion myös Hemulille. Naksutin toimii herralla oikein erinomaisesti, muuten en kyllä ehtisi mitenkään palkata sitä oikea-aikaisesti. Innoissaan herra puuhastelee, mutta kyllä huomaa että nenä vie (ja talitintit jotka käyvät ilkkumassa Hempalle omenapuusta) koska esim. luoksetulossa (jonka Hemuli kyllä osaa) saatetaan tehdä muutaman metrin lenkki, kun nenään tuleekin keskenkaiken joku haju. 

Goran kanssa ollaan otettu uusina juttuina opetteluun istuminen, namikäden seuraaminen (herra meinasi, että namin saa vain istumalla ja silmiin tuijottamalla)  ja eteentuloa. Tai lähinnä eteentulossa "läheisyysharjoituksia" ja oikeaa sekä suoraa paikkaa. Tuntuu, että kaikille aikaisemmille piskeille olen onnistunut jotenkin ryssimään tuon eteentulon, niin että ovat joko liian väljiä tai vinoja ja sitten työntuloksia saa korjailla. Nyt aloitetaan hitaasti ja varovaisesti ja ollaan tarkkoina kuin porkkanat että saataisiin heti alkuunsa liikkeestä sellainen kun sen kuuluukin olla. Sitten kun on saatu tuo loppuasento hiottua varmaksi niin otan vasta mukaan minkäänlaista liikettä. Tähän tosin menee aikaa, sillä kovasti en viitsi tätä pennulle vielä jankata, kun helpompia ja hauskempiakin liikkeitä on mitä harjoitella. Mikäs kiire se on valmiissa maailmassa :)

Pikkumusta muuten pääsi eilen nakkikeittoa keitellessäni nakin makuun, joten sitäkin voi nyt sitten käyttää palkkana. Nakki tosin on niin suolaista etten tykkää sitä käyttää kuin hätätapauksissa, mutta hyvä että joku muukin nyt kelpaa kuin broilerin sydän tai kivipiira :)

Niin ja minimies pyysi tänään päästä ulos asioilleen. Siitä se sisäsiisteys pikkuhiljaa lähtee :)Erätuomari louskuttaa vieressä, kun toiset leikkii :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti