tiistai 11. maaliskuuta 2014

Sisko ja sen veli

Tänään oli hauska päivä!
Matkustettiin Helsinkiin siskoni luokse jossa seremoniamestarina toimii Goran systeri Musja (Druzkaya Groza`).
Musja olikin melkoinen justiina joka näytti veikalleen missä kaappi seisoo. Ei ollutkaan enää meidän pikkumusta se joka kyykyttää muita ;)
Ulkonäöllisesti pennut ovat kuin kaksi marjaa, mutta luonteet ovat kuin yö ja päivä.
Musja on mahdoton duracelpupu verrattuna tuohon meidän ukkoon. Musja pentumainen touhottaja kun taas Gora vähän pikkuvanha lötköttelijä, joka ei niin kamalan hirveästi viitsi riekkua. "Vähempikin riittää"  tuumii Gora.
Pennuilla oli hauskaa ja nyt täällä meillä makaa yksi täysin reporanka koiranpentu, mutta saatanpa arvata, että Herttoniemessä meno tuskin on kovin paljoa hidastunut  ;)

Kuvia ei juuri tullut otettua ja nämäkin luvattoman huonoja, mutta täytyyhän sitä todistusaineistoa pistää näkyville :)


Samalla ajattelin ottaa tämän kaupungissa pyörähtämisen treenihetkenä, että treenattaisiin kulkemista "vähän" vilkkaamassa liikenteessä, kun täällä kotona sekä rapussa ja hississä kulkemista.
Liikenteestä Gora ei ollut moksiskaan, rappurallin ylityksestä se ollut moksiskaan, hissiin se meni kuin kotiinsa ja rapussa kuljettiin kun oltaisiin aina kuljettu. Joten eipä sitten tarvinnut mitään treenailla. 

Eilen oli toinen eskaripäivä. Goralla meni yhtä hienosti kuin edelliselläkin kerralla. Luoksetuloja pystyttiin ottamaan vapaana, häiriönalaisena niin että toista pentua kutsuttiin samaan aikaan ja pennut juoksivat lähes vieretysten. Ei ongelmia. 
Katsekontakti pysyy hienosti liikkeessä ja niin että Gora kulkee vasemmalla puolellani silmiin tapittaen jo useampia askelia. Tästä on niin helppo lähteä sitten kokoamaan seuraamista!
Luopumista ollaan treenattu ja nami voi olla avonaisella kädelläni Goran nenän edessä tai maassa Goran edessä ja herra ei niihin koske, vaan napittaa silmiin.
Oikeastaan voisin suoraan kopioida tämän tekstin Geron blogista tähän, koska niin samanlaista oli meininki Gorankin kanssa. 
Eskarin lopuksi päästettiin pennut leikkimään. Gora temmelsi tovin muiden mukana jonka jälkeen se parkkeerasi itsensä yhden nuorenmiehen jalkojen juureen rapsuteltavaksi. Kun rapsutusta oli Goran mielestä saatu riittävästi se taapersi meikäläisen eteen istumaan ja silmiin tuijottamaan "No niin, mitäs nyt keksittäisiin" ja muut edelleen vain peuhasivat :)

I`m in lööv <3

4 kommenttia:

  1. Pitäisiköhän hankkia silmälasit:) Katsoin ensiksi, että tuossa isommassa kuvassa toinen pennuista katsoo peilistä itseänsä:))

    VastaaPoista
  2. Juu, takaapäin pennut erotti vain siitä, että Musja oli juuri kammattu hieno neiti ja meidän koiralla oli riisimuroja turkissaan -_-

    VastaaPoista
  3. Kiva kun kävitte. Toivottavasti pennut pääsevät taas pian leikkimään yhdessä. Oli meilläkin aika väsy neiti parin tunnin ajan. Sitten se jo taas jaksoi viipottaa :)

    VastaaPoista