torstai 6. maaliskuuta 2014

Uuden putken testailua

Whuhuhuuu! Lapset nukkuvat päikkärit samaan aikaan! Nyt tai ei koskaan koirat pihalle ja synttärilahjaksi saatua kameranputkea tyyppäämään.
Ilma ei todellakaan paras mahdollinen, mutta näillä mennään.
Kuvia tuli räpsittyä 308 ja niistä suoriltaan roskiin meni 277. Eikä nuo loputkaan todellakaan mitään loisto-otoksia ole. Vaatinee siis hiukan harjoittelua tuon uuden laitteiston käyttö... Ja sen jalustankin voisi muistaa ottaa ensikerralla mukaan, on sen verran nimittäin painoa tuolla uudella virityksellä.

Mitään hauskoja riehulikuvia ei tällä kertaa tule, sillä riehulit ovat tauolla. Piha ja tarha on niin järkyttävässä kunnossa, että se on äkkiä ainakin lihasrevähdys jos tuolla antaa nyt noiden painaa päättömästi menemään liukasta nimittäin piisaa niin liukkaan nurmen, kuraliejun kun jäänkin muodossa.

 Ransu, trimmi edelleen viimeistelemättä...


 Hemulin kootut ilmeet :) Rajua menoa! Kuola poskella, nenästä veri valuen...
Ja mikä on tarinan opetus? Nenällä kaivamalla ei karahka irtoa jäästä.

 Gora käy varastamassa tilaisuuden tullen isojen koirien lelut ja kuskaa ne ruusupuskaan jemmaan. Hilda käy avuttomana katsomassa lelua pureskelevaa Goraa, mutta ei uskalla ottaa omaansa siltä pois.


Huomasinpa muuten mielenkiintoisen seikan tuolla pihalla. Meidän 10vko kakara nostaa pissiessään jalkaa. Hiukka aikaisemmin aloittaa nuo uros touhut kun meidän Hemuli, joka taisi 1,5 vuoden iässä ensimmäisen kerran nostaa koipea. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti