keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Ransu tuli kylään

Tarha on kuravelliä ja koirat painivat siellä monta kertaa päivässä = koirien pesua monta kertaa päivässä, eikä Hildan iho jatkuvaa kosteutta kiittele. Parrasta roikkuu kaikki oravaa pienemmät roskat ja vesikupin vesi muuttuu mustaksi.
Mikä siis neuvoksi?
No tietenkin 1,5mm ja eikun kone laulamaan...


Huomenna vielä siistiminen, niin avot! Tuomon mielestä Hiltunen näyttää tällä hetkellä siltä, kuin olisi käynyt sokealla parturilla :D

Kun lähti turkki, muuttui koira kuin eri elukaksi. Vauhtia tuli kaksi kertaa lisää, eikä sitä ihan vähän ollut alkujaankaan ja nyt kun ei turkki ole suojaamassa niin ovat painileikeissä Hempan kanssa selvästi tasavertaisempia. Eikä tarvitse sitten jälkihommienkaan jälkeen hikihatussa irrotella roskia turpavärkistä.
Naamakarvojen ajelun jälkeen alkoi kyllä kaduttaa. Jestas miten ruma elukka sieltä paljastuikaan, mutta puolen tunnin jälkeen olin jo aivan rakastunut Hildan uuteen ulkomuotoon ja tällä hetkellä en usko, että palaamme enää vanhaan - mutta aika näyttää. Näyttelyihin ei meillä kuitenkaan ole asiaa lievän alapurennan vuoksi. 
Nyt vaan täytyy lähteä koiranpeti ostoksille, koska lattialla ei nakupellenä ole enää mukava nukkua :)

Tuli koiruus mitattuakin. Se on näyttänyt niin suurelta (buvvejen mittakaavassa), Hemuliakin suuremmalta, mutta olen ajatellut että karvat sen vain tekevät. Mutta vielä mitä! Kolmen mittauskerran tulokseksi tuli aina vain 65cm, joka siis on rotumääritelmässä narttujen  maksimi. Mitä lie kasvuhormoneja syönyt kakarana salaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti